Rafturi pentru depozit

Rafturi metalice pentru depozitare și paleți

Sistemul de rafturi pentru paleţi utilizează o construcţie modulară pentru depozitare, cu un grad mare de variabilitate pentru optimizarea utilizării spaţiilor mari şi mici. Rafturile pentru paleţi se pot monta în spaţii interioare şi exterioare, oriunde există pardoseli solide din beton.

Sistemul de rafturi pentru depozit este potrivit pentru toate tipurile de paleţi (europaleţi, paleţi industriali etc.)

Caracteristici

Rafturile metalice industriale pentru depozitare și paleţi sunt construcţii independente ce se pot asambla si demonta rapid si simplu. Rafturile permit accesul la fiecare palet pentru stocarea uşoară a mărfurilor şi monitorizarea simplă a depozitării.

Grinzile raftului sunt fabricate din otel laminat la rece. Ataşarea fără şuruburi permite instalarea rapidă şi uşoară. Culoarea standard pentru grinzi este portocaliu (RAL 2004) sau zincat. Dimensiunea secţiunii grinzii este dată de capacitatea portantă necesară si de lungimea grinzii. Lungimile grinzii standard sunt împărţite în două serii: 1800, 2700 si 3600 mm pentru europaleti si 2200 si 3300 mm pentru paleţii industriali. Înălţimea grinzilor poate fi reglată de-a lungul cadrului în pas de 50 mm.

Cadrul vertical este compus din doi montanţi conectaţi prin diagonale verticale si orizontale. Montanţii au lăţime de 100 si 120 mm si sunt fabricaţi din tablă din oţel cu grosimea de 1.5, 2.0, 2.5 si 3 mm, în funcţie de capacitatea portantă necesară.

Montantul este echipat în partea inferioară cu o placă de metal care serveste la distribuirea stresului si ancorarea raftului pe podea. Montanţii sunt furnizaţi fie în albastru standard (RAL 5010), fie zincați.

Orice nereguli ale podelei sunt compensate cu plăcuţe de reglaj. După reglare, raftul este ancorat pe podea cu ajutorul suruburilor.

Adâncimea cadrului este determinată de mărimea paleţilor folosiţi; dimensiunile standard sunt de 1100, 900 si 750 mm. Rafturile cu două rânduri sunt conectate printr-un distanţier pentru a oferi rafturilor o stabilitate mai mare.

Solicitați o ofertă personalizată pentru sistemele de

Rafturi pentru depozit

Sistemele de rafturi RED includ o propunere gratuită de design bazat pe cerinţele dvs. de spaţiu si de manipulare, transport si asamblare.

De asemenea, toate sistemele beneficiază de garanţie și service după garanţie.

Adresa noastră

Str. Taberei nr. 12,
Popești-Leordeni, Ilfov 077160

AUTORIZAȚII ȘI

CERTIFICĂRI

Raportul de încărcare (ICECON) certifică stabilitatea sistemului de rafturi metalice pentru depozit pe care îl producem și care este înregistrat la OSIM.

De asemenea, toată activitatea de producție se desfășoare sub următoarele certificări și autorizații:

Rafturi pentru arhivă

Descoperiți și gama noastră de rafturi metalice
pentru arhivă (dosare, documente, cutii mici etc.)

Share this post