Balustrade balcoane și scări din tablă perforată

Balustrade din tablă perforată pentru balcoane și scări

Balustradele pentru balcoane și scări trebuie să fie atât creative cât și durabile.

Balustradele din tablă perforată îndeplinesc excelent toate aceste criterii.

Avantaje

Utilizarea balustradelor pentru balcoane și scări din tablă perforată aduce multiple avantaje, deci este cu siguranţă o opţiune bună de luat în considerare pentru următorul proiect.

Performantă sporită a clădirii

Balustradele din tablă perforată oferă o performanţă generală mai bună a clădirii. Au capacitatea unică de a permite luminii să intre in clădire, reducând în acelaşi timp căldura produsă de expunerea la soare. Acest fapt scade nevoia de răcire constantă.

Confidenţialitate

Un avantaj cheie al balustradelor din tablă perforată este acela că permit ventilarea şi iluminarea naturală fără a compromite intimitatea.

Sustenabilitate ecologică

Pe lângă avantajul constant de reglare pasivă a temperaturii pe toată durata de viaţă a clădirii, balustradele din tablă perforată pentru balcoane pot fi reciclate complet după utilizare.

Stil și creativitate

Balustradele din tablă perforată pentru balcoane și scări oferă o modalitate de a crea o estetică unică şi inovatoare a clădirii. De asemenea, acestea permit imprimarea graficelor – o caracteristică excelentă pentru exteriorul și interiorul clădirilor comerciale și rezidențiale. O varietate de modele de perforaţie permite arhitecţilor să-şi manifeste creeativitatea.

Iluminarea din spate

Balustradele din tablă perforată pot fi folosite pentru proiectarea luminii spre exterior. Instalarea iluminatului permite o nouă formă de creativitate, branding sau pur si simplu pentru a atrage privirile trecătorilor.

Flexibilitate si durabilitate

Materialele utilizate permit realizarea de balustrade perforate la diferite dimensiuni, forme si modele de perforaţie. Sunt, în acelaşi timp, atât ușoare cât şi durabile. Aceste calităţi stimulează creativitatea arhitecților.

Solicitați o ofertă personalizată pentru sistemele de

Balustrade din tablă perforată pentru balcoane și scări

Experienţa ne permite să vă oferim îndrumare de la proiectare până la montaj.

Adresa noastră

Str. Taberei nr. 12,
Popești-Leordeni, Ilfov 077160

AUTORIZAȚII ȘI

CERTIFICĂRI

Toată activitatea noastră de producție se desfășoare sub următoarele certificări și autorizații:

Fațade ventilate din tablă perforată

Panouri decorative din tablă perforată

Share this post