Rafturi metalice pentru arhivă

Rafturi metalice pentru arhivă

Depozitarea eficientă a diferite materiale și bunuri (dosare pentru documente, cutii, obiecte mici etc.) a fost principalul obiectiv urmărit în proiectatarea acestui sistem de rafturi metalice pentru arhivă, mărind capacitatea spaţiului de depozitare și îmbunătăţind organizarea sistematică.

Rafturile metalice pentru arhivă sunt proiectate în principal pentru instalarea în spaţii interioare cu pardoseli solide din beton.

Caracteristici

Aceste rafturi metalice pentru arhivă sunt concepute ca o construcţie de sine stătătoare. Un raft este alcătuit dintr-o structură prefabricată realizată din montanţi si poliţe din tablă.

Montajul se face prin clipsare, o soluţie rapidă ce nu necesită scule suplimentare.

Montanţii au găuri perforate care sunt utilizate pentru a fixa clemele poliţei. Perforările coloanei permit reglarea înălţimii rafturilor în trepte de 25 mm. Montanţii rafturilor pentru arhivă sunt livraţi în lungimi de la 500 mm la 3000 mm, în trepte de 200 mm.

Poliţele rafturilor pentru arhivă sunt fabricate din tablă de grosime 0,60 mm îndoită si cu marginile aplatizate și sunt ranforsate cu grinzi de susținere pe toată lungimea lor. Înălţimea standard a poliţei este de 50 mm.

Rafturile sunt realizate în lungimi standard de 1000, 1200, 1300 si 1500 mm si lăţimi de 300, 400, 500, 600 si 800 mm.

Suprafaţele montanţilor și a poliţelor de rafturi pentru arhivă sunt zincate 275 MA sau pot fi vopsite în orice culoare RAL.

Solicitați o ofertă personalizată pentru sistemele de

Rafturi metalice pentru arhivă

Sistemele de rafturi RED includ o propunere gratuită de design bazat pe cerinţele dvs. de spaţiu si de manipulare, transport si asamblare.

De asemenea, toate sistemele beneficiază de garanţie și service după garanţie.

Adresa noastră

Str. Taberei nr. 12,
Popești-Leordeni, Ilfov 077160

AUTORIZAȚII ȘI

CERTIFICĂRI

Raportul de încărcare (ICECON) certifică stabilitatea sistemului de rafturi pentru arhivă pe care îl producem și care este înregistrat la OSIM.

De asemenea, toată activitatea de producție se desfășoare sub următoarele certificări și autorizații:

Rafturi pentru depozit

Descoperiți și gama noastră de rafturi metalice industriale
pentru orice tip de paleți.

Share this post