Fațade ventilate din tablă perforată

Hotel Mercure București, Arhi Group, Foto: Cosmin Dragomir

Fațade ventilate din tablă perforată

Decorarea pereților exteriori trebuie să fie atât creativă cât și durabilă.

Fațadele din tablă perforată îndeplinesc excelent toate aceste criterii.

Avantaje

Utilizarea faţadelor ventilate din tablă perforată aduce multiple avantaje, deci este cu siguranţă o opţiune bună de luat în considerare pentru următorul proiect.

Performantă sporită a clădirii

Faţadele din tablă perforată oferă o performanţă generală mai bună a clădirii. Au capacitatea unică de a permite luminii să intre in clădire, reducând în acelaşi timp căldura produsă de expunerea la soare. Acest fapt scade nevoia de răcire constantă.

Confidenţialitate

Un avantaj cheie al faţadelor perforate este acela că permit ventilarea şi luminarea unei clădiri fără a compromite intimitatea.

Sustenabilitate ecologică

Pe lângă avantajul constant de reglare pasivă a temperaturii pe toată durata de viaţă a clădirii, faţadele din tablă perforată pot fi reciclate complet după utilizare.

Stil și creativitate

Faţadele perforate oferă o modalitate de a crea o estetică unică şi inovatoare a clădirii. De asemenea, acestea permit imprimarea graficelor pe faţadă – o caracteristică excelentă pentru exteriorul clădirilor comerciale. O varietate de modele de perforaţie permite arhitecţilor să-şi manifeste creeativitatea.

Iluminarea din spate

Faţadele perforate pot fi folosite pentru proiectarea luminii spre exterior. Instalarea iluminatului între clădire si faţadă permite o nouă formă de creativitate, branding sau pur si simplu pentru a atrage privirile trecătorilor.

Flexibilitate si durabilitate

Materialele utilizate permit realizarea de faţadelor perforate la diferite dimensiuni, forme si modele de perforaţie. Sunt, în acelaşi timp, atât ușoare cât şi durabile. Aceste calităţi stimulează creativitatea arhitecților.

Solicitați o ofertă personalizată pentru sistemele de

Fațade ventilate din tablă perforată

Experienţa ne permite să vă oferim îndrumare de la proiectare până la montaj.

Adresa noastră

Str. Taberei nr. 12,
Popești-Leordeni, Ilfov 077160

AUTORIZAȚII ȘI

CERTIFICĂRI

Toată activitatea noastră de producție se desfășoare sub următoarele certificări și autorizații:

Balustrade din tablă perforată pentru balcoane și scări

Panouri decorative din tablă perforată

Share this post